Juliette aftonbladet-tv

Hej! Vi la upp detta klippet för några dagar sedan men insåg nu att det inte riktigt fungerade att spela upp. Har nu letat upp en bättre länk så hoppas på att det ska fungera bättre. Kram 
 
Klippet börjar vid 07:00, men om ni vill spola direkt till Juliette så kommer hon 21:00 ! ♥

elinbergmandaily

Tjaa!! Klicka på bilden så kommer ni till en fanblogg som handlar om Elin Bergman, en nuvarande deltagare i idol. Checka in bloggen - Elin och bloggen är grym!! ♥
 
 

Juliette ♥

Hej! Jag tänkte skriva lite om vad det var som gjorde att jag började tycka om Juliette så mycket som jag gör idag! 
 
Jag kommer tydligt ihåg när jag låg i soffan och kollade på x-factor och såg Juliette på tvn förra året, jag blev så sjukt imponerad av hennes unika röst! Jag började följa henne på instagram redan samma kväll och visste då att hon skulle vara en av mina stora favoriter i tävligen. Jag kommenterade hennes bild och berättade hur duktig jag tyckte hon var. När hon sedan åkte ut precis innan live-sändningen blev jag, Karolina och många utav våra vänner väldigt chockade och besvikna. 
 
Det som gör att jag tror på Juliette så mycket är för att hon är verkligen något speciellt, hon ÄR unik, det finns ingen som henne. Hon ger upp mycket för att kunna kämpa för musiken och helt ärligt önskar jag inget hellre än att hon kommer lyckas och jag och Karolina kommer finnas här HELA tiden, för som vi sagt hela tiden "Juliette, vi ser fram emot att köpa ditt framtida album".
 
Under ett års tid har vi tyckt om Juliette,  och hela tiden har vi önskat att få träffa henne, som vi skrivit tidigare; för ett år sedan hade vi aldrig ens vågat hoppas på att vi skulle få träffa henne och ta en fika. Hon har varit så otroligt snäll mot oss och alla andra som stöttar henne, hon visar verkligen tacksamet och tar oss inte förgivet för fem öre. Hon är en sådan jag ser upp till och verkligen vill ta efter, otroligt fin personlighet och wow vilken röst hon har. Älskar att hon står upp för sig själv och alltid är sig själv. Det ser jag verkligen upp till!! Hon är min förebild.
 
/Sofia ♥
 

answer

Hej allihoppa! Vi fick en fråga för några dagar sedan om vi kunde fixa ihop lite frågor och sedan intervjua Juliette för att lägga upp på bloggen, och det skulle vi kunna göra, men vi måste givetvis prata med henne om det först!  Har ni något ni skulle vilja veta om vi skulle göra detta? - isåfall är det bara att kommentera 
 

New design

Hej! Som ni kanske ser har vi ny bytt design här på bloggen, vi tänkte att vi ville ha den lite mörkare och höstigare. Hoppas ni tycker om den - kommentera gärna vad ni tycker! 
 
 
 
 
 

vad vill ni läsa här på bloggen?

Hej! Vi fick ju komentarer om att ni vill få reda på mer om mig och sofia. Och hur vi är som människor. Vi har ju skrivit varsin pressentation där vi skrivit kort om oss själva. Men nu undrar vi om det är något mer ni vill veta. Och sen vad ni vill läsa på bloggen om Juliette. För det är ju ändå henne bloggen handlar om. Det är ju en blogg för hennes fans och då vill vi också att ni ska ha chansen att tycka till om vad ni vill läsa här. Så komentera, skriv på fb-sidan eller mejla oss om tips och idéer. Det skulle varit sjukt bra. Tack på förhand 
 
 

26 november 2012

Satt precis o kollade igenom mitt kameraallbum på mobilen för tänkte rensa lite. Och så ser jag denna. Kan inte fatta att det va snart ett år sedan som vi fick kontakt med juliette. Vi tyckte ju om henne ett bra tag. Vi hade ju sätt henne på semesterduellen och djungelnsdrottning. Men de va först hon va med i x-factor som vi började följa henne och kommentera hennes bilder, blir riktiga fans, hehe. Blev så sjukt glad när hon började följa oss.  Haha var så sjukt glad. Och nu har vi lixom fått träffa henne och fikat tillsammans  helt sjukt! Det trodde jag verkligen inte för ett år sen. Så fint hur juliette visar sin uppskattning till oss fans <3 




Så otroligt vacker ♡

 
 
 

Presentation - Karolina

Ni har kommenterat att ni vill ha inlägg där vi berättar om oss själva. Sofia har ju redan gjort ett inlägg om det så jag tänkte att jag också kanske borde göra det. 
 

Jag heter då Karolina Pettersson och bor tillsammans med mamma, pappa och mina två brorsor i en liten håla utanför Göteborg. Har ni sätt filmen Fucking Åmål? De kunde lika gärna hetat fucking edet. En liten inavelshåla där alla snackar skit. Så det är därför jag är glad att jag valde gymnasiet i Göteborg så jag kom ifrån det lite i alla fall. Och det första som jag ska göra efter att ha tagit studenten är att ta mig här ifrån. 
 
Förutom att gå i tvåan på NTI-gymnasiet så umgås jag med mina kompisar, fikar, shoppar, busar som de flesta ungdommar som inte får vara på krogen hittar på. Jag går samhäll media med inriktning på tv- och bild-journalistik. Vilket jag tycker är väldigt roligt.
 
Min absoluta favoritfilm är Lejon Kungen. Den tröttnar jag aldrig på. Sen har jag också en sann kärlek till svenska filmer. Tycker att dom är så sjukt drygt roliga. Bästa svenska filmerna är smala susie, fucking åmål och miffo. Så det är sellan jag som får bestämma film på filmkvällar. Till film äter jag helst bubblizz som är min favorit godis och marabou mjölkchoklas orginal. Min papperskorg på mitt rum är alltid fylld med maraboupapper. Innan jag dör så ska jag ha träffat Glenn Hysén, skaffat mig en mops och en fet lägenhet i någon häftig storstad. Det var vell det mesta om mig.. tror jag. Ha det gött 
 
// Karro 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EXPRESSEN

Här är en intervju/tidningsartikel om Juliette, KLICKA på bilder för att läsa artikeln! :)
 
/Sofia 

Presentation - Sofia

Ni har kommenterat att ni vill ha inlägg där vi berättar om oss själva, så därför tänkte jag (Sofia) ta tag i detta nu och skriva en liten presentation om mig själv. Jag tar det ganska kortfattat! :)
 
Hallå! Jag heter Sofia och är en 17 årig tjej (född 1996) som bor i Göteborg. Jag går andra året på NTI-gymnasiet media där jag läser det samhällsvetenskapliga programmet, och jag trivs jättebra. Utanför skolan gör jag inte jättemycket mer än att hänga med mina vänner - jag går inte på någon sport eller liknande - Jag sjunger dock en hel del, men det är ingenting jag tar speciellt seriöst. För ungefär ett år sedan såg jag Juliette i x-factor och började tycka om henne väldigt mycket och jag har försökt stötta henne så mycket jag bara har kunnat under året som har gått. Jag är även ett stort fan av One Direction. Jag har två syskon, men dom är så pass mycket äldre än mig så ingen av dom bor hemma. Jag är nästan alltid glad, min humor går nog inte att beskriva men man kan säga att den är riktigt dålig (jag skrattar åt precis allt). Jag älskar att äta, speciellt på jensens men annars gillar jag det mesta. Jag älskar att resa och drömresemålet just nu skulle nog vara New York eller Mexico. Ja, det var väl lite kort om mig, det är ganska svårt att få ner allt i ett inlägg såhär. Just det, måste tillägga att Hitta Nemo är det bästa filmen någonsin - hihi! :)
 
 
/Sofia ♥

#tatillbakajulietteiidol

Wow va kul att se hur mycket stöd Juliette får!!! Detta är bara några av alla tweets som skrivits om/till Juliette!                                            





Juliette Holmqvist - Only girl in the world


Kvalfinalen

Det som hände igår känns helt overkligt och vi har nog inte riktigt förstått det än. Det är verkligen jobbigt att se någon som man tror på så förbaskat mycket tvingas lämna något som betyder så oerhört mycket för henne. Oavsett hur tråkigt det som hände igår var kommer vi fortsätta stötta och tro på Juliette no matter what. Vi är helt övertygade om att hon kommer lyckas på egenhand. Vi har trott på Juliette sedan x-factor, under hela året och genom hennes idolresa, och det är absolut ingenting vi kommer sluta göra. Vi ska inte heller glömma att hon faktiskt blev TOPP 13 i idol av flera tusen sökande, det är riktigt riktigt bra det också. Nu hoppas vi på att hon laddar om och sedan fortsätter kämpa för att lyckas med musiken. I våra ögon är hon en vinnare!                         



-

 

Innan sändning

Snart börjar idol och då är det dags för Juliette att uppträda igen! Rösta massor på henne ikväll så att hon tar sig till första fredagsfinalen, vi vet hur mycket det skulle betyda för henne! Kramisar! 




Juliette och Elin

 
Juliette%20Holmqvist%20och%20Elin%20Bergman%20om%20att%20ha%20g%C3%A5tt%20vidare%20i%20Idol

Lycka!

 
Igår gick ju Juliette vidare till kvalfinalen som är på fredag. Vi satt med telefonerna i högsta hugg och vi var så nervösa när sista namnet skulle ropas upp, men vilken lättnad det blev när det var Juliette som fick springa och sätta sig bland de andra som gått vidare. På fredag är det dags för kvalfinal som sagt och då får vi äntligen se Juliette på scenen igen. Det ska bli så otroligt kul att få följa Juliettes Idolresa och få se hennes utveckling under hösten, det känns som att det kan gå riktigt bra. Kram

Juliette Holmqvist - Uncover

Grattis Juliette, gud vad vi röstade igår alltså haha! Blev så sjukt glad när du gick vidare. Det förtjänade Jullie verkligen. Hon presterade jätte bra. Jag tycker att jurryn hade fel, uncover passade henne jätte bra. Vad tycker ni? 

Rösta ikväll

Ikväll klockan 20.00 intar Juliette idol-scenen för första gången och hon ska framföra låten uncover. 
Hoppas alla som läser bloggen kommer kolla ikväll och även rösta på Juliette! 
Ring: 099-414-03 
Smsa Juliette till 72400





Fika med Juliette i lördags

I lördags tog vi en fika med Juliette innan hon skulle dra upp till Stockholm för idol och allting. Betydde verkligen SÅ mycket att hon tog sig tid till att träffa oss, vi är verkligen tacksamma över det. Vi snackade om allt möjligt och fikade på starbucks i ungefär en halvtimma innan vi följde henne till tåget. En dag vi aldrig kommer glömma! All kärlek till Juliette!!!♥


-

Elin Proohf: Heej, hur var det att träffa Juliette?  -  Det var jätte kul att äntligen få träffas, det har ju varit på tal länge. 
 
Elin Proohf: Hur gjorde ni för att få kontakt med henne? -  Vi har haft kontakt med henne via instagram och sms rätt länge, ca ett år. Sen under senare tid har vi också fått kontakt med hennes mamma via facebook. 
 
Nora Malik: Har ni träffat Juliette? -  Ja, det har vi. Vi fikade tillsammans i Lördags. 
 
Annie: Hej känner nu Juliette? - Asså känner och känner... vi är bekanta. Men vill gärna lära känna henne bättre. 
 
Elin: Vad pratade ni och Juliette om, hur gamla är ni? - Vi pratde om massa olika saker, idol, skolan, bloggen, våra liv. Allt möjligt helt enkelt. 
 
Sara: Varför fikade ni med Juliette? -  Hon skrev och frågade om vi ville det innan hon åkte iväg till Stockholm. Och såklart vi ville det.
 
Anonym: Var det pinsamt att träffa Juliette? Vad gjorde ni? - Nej det var inte alls pinsamt. Det var inte tyst en sekund. Vi fikade och sen följde henne till tåget. 
 
Amanda: Ser hon likadan ut i verkligheten som på tv eller märker man stor skillnad? - Ja det gör hon, men hon var lite kortare än vad vi trodde. Sjukt söt är hon. 
 
Malin: Tog ni inga bilder med henne när ni träffades som ni kan lägga upp? - Jo det gjorde vi! bilden kommer upp snart :) 
 
Kajsa Olsson: Juliette verkar vara värsta snäll och så hur är hon irl? - Hon är sjukt glad av sig, väldigt pratglad och rolig.
 
Anonym: Kan ni inte lägga ut lite saker om er själva så man får reda på hur ni är som personer? - Jo visst kan vi göra det.
 
Elin: Hur många syskon har Juliette? - Hon har en lilla syster, och två små bröder. 
 
Anonym: Hur länge träffade ni henne? - Typ 40 minuter, haha. 
 
Anonym: Läser Juliette denna bloggen? Hon har sett den vet vi, men vi vet inte om hon läser den varje dag precis.. 
 
Elsa: Tror ni att ni kommer få träffa Juliette igen? Tog ni inga bilder med henne som man kan få se? - Det hoppas vi, jo Juliette tog en bild. Hon skickade den igår kväll så den kommer upp på bloggen snart. 
 
Ida: Är Juliette helsvensk? - Nej det är hon inte, hon är från Sverige, Italien och Tunisien. 
 
Ida: Vart bor Juliette? - Hon bor i Göteborg. 
 
Annie: Finns ni på Instagram med? - Bara privata dem heter, karolinapettersson och sofiiaaeliasson
 
 
 
 
 
 
 

Frågestund - ni vet hur de fungerar

 

Juliette gör sig idol-fin

 
 
 

Waiting for Juliette




Q&A #2

 
 Från Anonym: Har juliette blogg?:) Hon hade en blogg ett ganska långt tag, dock har hon tagit bort den, så nej det har hon tyvärr inte! 
 
Från Felicia: Ja, dom var faktiskt lika ju! Känner dom varandra eller är dom släkt på något sätt? :) Juliette och Annie var med i Djungelns Drottning tillsammans för ett par år sedan och dom känner varandra. Nej, dom är inte släkt. :)
 
Från Anonym: Vem är Annie Lindblad ens?? Annie Lindblad är en svensk bloggerska som var med i Djungelns Drottning som sagt. :) 
 
Från Anonym: Hur gör ni för att klippa ut Juliette i Photoshop? Skitsnyggt!! Vi använder oss utav magnetlassot och trollstaven + lite andra småverktyg. Det är lite svårt att förklara genom text! 
 
Från Anonym: Åh vad bra hon gjorde den, vet ni om hon kommer framföra den i idol? :) Ja det gjorde hon verkligen. Men vi har ingen aning om vad hon kommer sjunga i live-sändningen. Vi får vänta och se, men hoppas gör vi alltid. :)
 
Från Carola: Är Juliette helsvensk? :O Nej, hon är från Sverige, Tunisien och Italien! :)
 
 

Lika?

Nu kanske ni tycker att jag är helt bakom flötet. Men när jag kollade igenom Facebook och sen den här nya bilden på juliette. Så tänkte jag "shit vad likt Annie Lindblad". Men när jag letade fram en bild på Annie och hade bilderna bredvid varandra så minskade likheten betydligt. Men det är något med bilden på Juliette som påminner om Annie men jag vet inte vad... Är det bara jag eller tycker ni också att hon var lik Annie på den bilden? 




True Colors

Något av det bästa jag har hört kan ha varit när Juliette sjöng True Colors på bootcamp i x-factor. Jag blev verkligen chockad och ledsen när hon inte tog sig vidare till live-sändningarna efter att ha presterat så bra. ↓
 
Juliette%20Holmqvist%20sjunger%20True%20colors%20i%20X%20Factor
 
Nu är vi givetvis väldigt väldigt väldigt  glada och stolta över henne för att hon sökte till idol i år och tog sig ända till live. Hoppas ni alla som läser denna bloggen kommer att rösta massvis på Juliette, för det är hon verkligen värd.

♡♡♡

 

Q&A

 
Från Patrik: Kan man få era facebookar? Karolina Pettersson och Sofia Eliasson heter vi. :)
 
Från Maja: Hur många läsare har ni? Det har varit lite olika, men genomsnitt 300 per dag. Det högsta vi har haft är 750 unika besökare! 
 
Från Anonym: Heej jätte bra blogg! Ska verkligen följa denna. Vilket program har ni gjort headern i? och har ni träffat Juliette någon gång? Hej, tack så mycket! Vi gjorde vår header i Photoshop CS6. Vi har planerat att träffas några tillfällen men det har tyvärr kommit saker ivägen för oss alla tre, men vi hoppas på att få göra det snart, det skulle vara sjukt kul! 
 
Från Lina: Har ni Juliettes nummer? Isåfall kan man få det? Ja, det har vi faktiskt, och nej det tänker vi inte skriva ut någonstans. Det hennes val vem hon vill ge sitt nummer till, fråga henne! :)
 
Från Anonym: Åhhh va duktig hon är!!! Vet ni om hon ska göra en ny covers snart? Det vet vi inte. Det beror ju helt och hållet på om hon går vidare till Live eller inte. Om hon gör det länkar vi ju såklart allt här. Men en ny cover hoppas vi verkligen på!
 
Det var de frågorna vi fått i kommentarsfältet, var inte rädda för att fråga mer, det är bara jättekul! Ni kan fråga om vad som helst, både om oss och Juliette, så svarar vi så gott vi kan! 

Solosång

Juliettes solosång levererade verkligen. Det är sjukt att hon var så duktig trotts att hon knappt kunde prata. Man märker verkligen på hennes scen närvaro att det är på scenen hon vill vara. Grymt! Imorgon får vi reda på om hon går till Live-sändningarna eller inte. Så spännande!!!!! 
Laila%20till%20Juliette:%20%22Vad%20har%20h%C3%A4nt%20med%20halsen?%22

Ikvääääll 20.00

Wah, va många ni är som faktiskt kollar in på bloggen, och att ni kommenterar också är hur kul som helst verkligen. Ikväll klockan 20.00 är det solosång som gäller och vi håller tummarna för Juliette som vanligt!!
 
 

Gruppmomentet

Juliette, Sandra och Gabriel var sååå bra. Har ni kollat? Vi är så himla stolta över Juliette och vi tror verkligen på henne all the way!
 

Happy, happy.

 
Så sjuukt glada världens bästa dag. Juliette är en sån fin person. Kan inte beskriva känslan. Hon är bäst i hela programmet. Det kan inte bli bättre just nu. Jag och Sofia är så sjukt tacksamma för alla som läser bloggen. Och hoppas ni verkligen fortsätter att läsa bloggen. Ni kan gärna kommentera eller mejla och berätta och tipsa om vad ni vill läsa här på bloggen. 
PUSS! 
 

Idol-audition

Detta är Juliettes idol-audition, hon var sjukt duktig trots att hon var så nervös. Hon har fantastiskt fina toner och sätter varenda en. Hon fick ett Ja från hela juryn. Hon charmade hela Svergie. Vad tyckte ni? Hur var sången? Och vad tyckte ni om Outfiten? 

Covers

Detta är våra två absoluta favoriter utav Juliettes covers, men självklart är alla hur bra som helst!

Första Inlägget

Hej! 
Vi är två tjejer från Göteborg som heter Karolina och Sofia, vi har länge tänkt att starta en blogg om Juliette. Och nu efter att ha varit fans i ett år så tycker vi att det var på tiden. Vi har följt och trott på henne från allra första början då hon var med i X-factor. Den här bloggen är för alla andra Juliette fans som vill vara med och följa hennes idol-resa och vidare. Vi hoppas att ni kommer tycka om den. Och om ni har några tips eller funderingar så kan ni kontakta oss på [email protected] eller kommentera här nedanför. PUSS!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0